nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

Una veu més

Vull afegir la meva veu a les que han sortit per dir que no estam d'acord amb la manifestació i les declaracions dels catòlics conservadors, que amb bisbes i cardenals diuen que defensen «la família cristiana». Em sap greu que les veus llegides siguin més de periodistes i no de persones catòliques que tampoc no hi estan d'acord. «Quien calla otorga», diuen en castellà. En la situació que s'està vivint a l'Estat espanyol, és hora que, sense crispacions ni insults, les persones catòliques que creiem que l'Evangeli no concreta tots els temes, però sí el de l'amor per a tothom sobretot per als més exclosos, també publiquem les nostres creences.

Els caps de la institució eclesiàstica fan afirmacions rotundes sobre temes de tipus familiar, sexual i científic que, anys després, altres hauran de rectificar, com fan ara amb afirmacions del passat, que ens fa vergonya recordar. No podem imposar a tots els espanyols les nostres creences i hem de respectar un estat de dret votat democràticament, cosa de què no poden presumir els bisbes i cardenals, elegits des de dalt, no votats i col·laboradors directes d'una institució que de democràtica no en té res.

Crec en el diàleg i en el dret de dissentir. Don més importància a les causes d'injustícia que obliguen moltes parelles a treballar hores interminables per poder pagar la hipoteca i que no els deixa tenir infants o estar-hi les hores necessàries per a la seva educació.

M. Magdalena Juan. Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris