nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Avui, reunió

Els representants dels partits que formen la coalició nacionalista amb vista a les generals es reuneixen avui a la seu del PSM per estructurar l'estratègia i l'organizació d'aquest pacte. S'ha de nomenar un coordinador de campanya, el candidat a senador i, també, resta per tancar si el cap de llista al Congrés, Pere Sampol (PSM), ocuparà el càrrec els quatre anys que li pertoquen o si el cedirà els darrers devuit o dotze mesos al número dos, que amb tota probabilitat serà Joan Sastre, d'UM. La trobada d'avui pot ser definitiva en aquest aspecte.

Per les Illes

Per cert, ja està pràcticament perfilat el nom de la coalició. Al PSM, no li acaba d'agradar el nom Unitat, tal volta perquè s'assembla massa a Unió. Avui es farà una nova proposta, que podria tenir èxit: Unitat per les Illes, que disposa de molts més adeptes. En el nom no s'inclourà la paraula Balears, perquè els pitiüsos d'Eivissa i de Formentera no se sentin, com sempre, una mica marginats.

Independència

La Comandància General de les Balears ha organitzat un cicle de conferències sobre la Guerra de la Independència i les Balears. En total seran catorze actes que se celebraran durant tot l'any. La primera exposició serà del doctor Miquel Deyà dijous que ve, a les 20 hores, a Can Campaner 2, de Palma.

El Madrid a IB3

El Mallorca-Madrid emès per IB3 va batre tots els rècords en retransmissions dels darrers temps a qualsevol cadena.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris