cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
14°

Reaccionar

No val a badar en la política cap a la tercera edat. El fet que 2.000 persones estiguin en llista d'espera a les residències del Consell demostra que la situació comença a ser preocupant. És lògic que l'entrada en funcionament de les de gestió privada alleugereixi la problemàtica, però no es pot perdre, a poc a poc, la batalla de donar el millor servei possible als majors. És cert que la demanda augmenta, també ho és que els fills, molt immersos en el mercat laboral, cada cop tenen menys temps per atendre els seus pares d'edat avançada. Per això és tan important l'acció pública en una qüestió tan cabdal.

És cert que una bona atenció a la tercera edat és caríssima, però també constitueix una gran inversió en política social que no es pot deixar de banda en cap moment. La col·laboració entre el Govern i els consells és fonamental, i més ara, que hi ha sintonia total de colors polítics.

Una societat que no pot atendre els seus majors així com cal torna insolidària a poc a poc. L'acció pública és indispensable, a més de ser un distintiu de l'esquerra en el poder. No és només amb grans projectes estrella com es construeix una societat, sinó començant pels que més ho necessiten i que tant aportaren a la col·lectivitat quan eren persones joves.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris