algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Avui és un dia clau

Avui capvespre és previst que es reuneixin les executives dels partits nacionalistes per decidir què faran, finalment, amb la candidatura unitària a les eleccions generals: si n'hi haurà o no. Ens asseguren que aquest ha estat un cap de setmana intensíssim, amb reunions i contactes al més alt nivell, tots encaminats a la gran coalició. Ara mateix totes les mirades estan posades en el PSM, que és qui té la clau d'aquest trencaclosques.

Gent per les Illes

Diferents formacions independents també s'han adherit al manifest Gent per les Illes que reclama la candidatura única. Es tracta de les agrupacions de Son Servera, Més Vilafranca, Costitx pel Canvi, Independents de Puigpunyent-Galilea i els de Sencelles-Biniali.

El número dos

En cas que es formàs la gran coalició nacionalista, el número u seria, com és prou sabut, el montuirer Pere Sampol (PSM), mentre que el número dos sembla reservat per al porrerenc Joan Sastre (UM). Respecte al nom que podria rebre la gran coalició, es comenta la denominació Unitat. Sembla descartat Ca Nostra, ja que alguns el consideren una mica «excloent» i el volen «del tot integrador».

Dia sense classe a la UIB

Els professors i estudiants de la UIB no tenen classe avui. En canvi, a la resta de centres d'ensenyament s'hi posen des de bon dematí. Els més grans, així, gaudeixen del privilegi de fruir a ple de les «juguetes» dels reis. En una paraula: el món, justament a l'inrevés.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris