nubes rotas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

Missatges SMS

Divendres, el PSM consultà via SMS als seus afiliats quina és la posició que consideren més adient amb vista a la formació de la candiatura unitària al Congrés. Les respostes poden ser decisives per la direcció a l'hora de prendre la decisió final. Per altra banda, encara que UM, Entesa i ERC no estaven tancats a integrar EU en la llista, sembla que un sector d'aquesta formació no està disposat a canviar les seves sigles per la marca Alternativa. Han quedat descartats.

Son Espases  

Aina Calafat, alma mater de la lluita cívica perquè l'hospital de referència de les Balears no es faci a Son Espases, ha aconseguit que el Parlament europeu s'interessi pel cas. Ha rebut la carta d'un alt funcionari de Brussel·les en què li indica que la seva petició que la qüestió sigui investigada «ha estat transmesa a la Comissió de Peticions, que es pronunciarà sobre la seva admissibilitat». Es veurà si la petició incideix en l'àmbit d'activitat de la Unió. En aquest cas, la petició «s'examinarà a fons». Si és admesa, la Comissió de Peticions revisarà el cas en reunió pública o a porta tancada, segons petició dels interessats.

La clau  

En tot cas, la clau que pot determinar si la Unió investiga o no el cas Son Espases podria, en principi, centrar-se en si s'empraren doblers comunitaris per a la compra del solar. Ara, la plataforma Salvem la Real està mirant aquest punt, molt important amb vista a posteriors esdeveniments.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris