cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
25°

Document de compromís

Fonts d'Entesa per Mallorca asseguren que tots els partits que conformaran la coalició nacionalista (UM-EM-ERC) estan diposats a signar un document de compromís pel qual, en cap cas, s'arribaria a un pacte amb el PP al Congrés dels Diputats. Les joventuts del PSM ja han manifestat la seva preocupació en el sentit que, dins aquesta coalició hi podria ha ver partidaris de pactar amb els conservadors i votar Rajoy com a president. Però els partidaris de fer la gran entesa afirmen que «si qualcú trenca les negociacions no serà per aquest motiu». Asseguren que la negativa de pactar amb el PP quedarà perfectament segellada a priori.

Llauger, a l'expectativa

El dirigent d'Els Verds Miquel Àngel Llauger està molt a l'expectativa d'allò que pugui passar a les pròximes generals. Si Pere Sampol es presenta a diputat i surt elegit, ell ocuparia la plaça de senador que deixaria vacant el montuirer. Si aquest no surt designat, Llauger, tanmateix, li agafarà el relleu d'aquí dos anys segons el pacte fet entre el PSM i EU-EV. Llauger és la persona més interessada a saber què farà Sampol.

Himne de Balears

Tot apunta que passarà una altra legislatura sense que els Balears tinguin un himne oficial i que es pugui cantar. El canvi de presidència al Consell de Mallorca tampoc no ha propiciat el que per a molts seria la millor solució: Convertir La Balanguera en l'himne de tots els balears ja que la seva qualitat és pràcticament insuperable. Però per això s'ha de convèncer menorquins, eivissencs i formenterers....

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris