cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
27°

La postal de Rosa

Rosa Estaràs ha enviat una postal de felicitació nadalenca d'allò més sorprenent. Es tracta d'una targeta color gris amb l'anagrama del partit i la següent frase: ...amb feina i humilitat. La targeta ja ve signada per la vostra presidenta, M. Rosa Estaràs Ferragut. Com es veu, més que una felicitació nadalenca, es tracta de tota una declaració d'intencions. I més amb vista a enguany, en què haurà de ser ratificada com a número 1 del partit.

Diàleg intercultural  

L'Obra Cultural Balear pensa aprofitar al màxim que aquest 2008 és l'Any europeu del diàleg intercultural per fer-lo realitat a l'Arxipèlag. S'ha de pensar que els fluxos migratoris cap a les Balears han estat espectaculars en els darrers deu anys, i a més provinents de moltes parts del món. L'entesa entre les diferents cultures i la capacitat d'assumir la pròpia de les Balears serà clau amb vista al futur, sobretot quan des del respecte i la comprensió de les llengües d'origen els nouvinguts es llancin a conèxier l'idioma i la cultura pròpies de Balears.

Treva de les festes  

Aquesta setmana continua la treva entre els partits majoritaris (PP i PSIB). Sembla que estan recuperant forces perquè la setmana que ve comença la cursa cap a les eleccions generals. Vénen setmanes molt dures i tant socialistes com conservadors carreguen piles al màxim. S'ha de pensar que les generals tindran una gran transcendència per a l'Arxipèlag, ja que per al Govern del Pacte no és ni prop fer-s'hi el mateix que a Moncloa comandi Zapatero o que ho faci Rajoy. Els socialistes balears s'hauran d'esforçar moltíssim.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris