algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

Entesa es mou

Entesa per Mallorca, que comanda Biel Huguet, està desenvolupant una intensa tasca de «creació de complicitats» amb vistes a la creació d'una candidatura conjunta de totes les forces nacionalistes per la formació d'una candidatura única a les pròximes eleccions generals. Han parlat amb gent d'UM, del PSM, d'ERC i d'unes 25 formacions de caire nacionalista més local que hi ha arreu de les Balears, inclosa Gent de Formentera. L'esforç és gran però la coa es va movent a poc a poc. UM es troba immersa en un important congrés i dins els PSM hi ha reticències, però la gent d'Huguet continua endavant amb la feina.

El congrés d'UM

L'únic que sembla segur quan manca un mes i mig per al congrés d'Unió Mallorquina és que, cap dels tres corrents obtindrà la majoria absoluta de compromissaris. A partir d'aquí s'imposa l'enteniment i es converteix en fonamental la figura de Maria Antònia Munar a l'hora de saber embastar l'enteniment del centre nacionalista, sobre tot ara, que és més que mai la peça mestra que aguanta la correlació de forces que governen nombroses institucions balears.

IB3 i Canal 9

El director general d'IB3, Antoni Martorell, es mostrà ahir moderat i professional davant el president Francesc Antich, quan li exposà que la televisió autonòmica balear no es pot veure al País Valencià mentre que aquí Canal 9 té mànega ampla. Correspon a Antich decidir si ha de donar el mateix tracte a la televisió valenciana que la que el Govern de Francisco Camps dóna a la producció televisiva pública balear. O sigui, cero patatero.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris