algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

La mare

Vaig començar a fer feina al diari el desembre de 2001 a les ordres de Magdalena Soler. Ella va ser la meva primera cap i la meva primera amiga al Balears. Durant aquell any a 'teletips' vaig aprendre que el periodisme no només és firmar notícies, sinó també saber-les valorar, seleccionar... El criteri. Amb ella vaig conèixer el diari. Qui era qui, quines eren les fílies i fòbies de cada un dels qui ens envoltaven. Des de llavors es teixí una complicitat entre ambdós. Recordo la darrera rialla que compartírem a costa d'un company i la darrera esbroncada que em va pegar, pel meu comportament amb un company. Ahir vaig sentir cridar el seu nom mentre era a la redacció i, sense pensar, vaig girar-me cap al seu lloc. No hi era. I el ram de flors que hi havia sobre la seva cadira no omple, ni de lluny, el buit que ha deixat. La redacció l'enyora des del minut següent a la seva mort. Perquè Magdalena Soler era la mare de Diari de Balears. 'Els meus nins', ens deia a tots. Era la persona a qui menys et costava demanar un favor perquè sempre era allà, perquè sabies que te'l faria sense res a canvi, sense fer-se notar. Ara, sense mare, haurem d'aprendre a fer-nos grans.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris