nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

Dinar a Madrid

El conseller de la Presidència, Albert Moragues, trobà ahir una gran predisposició en el Ministeri de Justícia pel que fa a les transferències a les Balears. Tant és així que, acabada la reunió, se n'anà a dinar amb el secretari d'Estat de Justícia, Julio Pérez. En l'actualitat, els membres del Govern balear són rebuts al Madrid oficial de Zapatero com autèntics herois per la seva victòria del passat mes de maig. Poden comprovar in situ com els reben amb els braços oberts i els ofereixen tot tipus de suports.

El tramvia

Cort treballa a marxes forçades per fer possible aquest mandat el tramvia de Palma, almanco la seva primera línia. Se cerca no només oferir un servei àgil per als ciutadans, sinó també dotar-lo d'una gran personalitat, en concordança amb una ciutat turística.

El poder a UM

Sigui quin sigui el nou president d'UM després del pròxim congrés, sembla segur que no tindrà potestat per si sol per trencar els pactes amb l'esquerra en l'actual legislatura. Les grans decisions seran col·legiades i consensuades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris