algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La posada de Biniatró

El darrer número de la revista Campanet, que edita l'Obra Cultural Balear, inclou un article de Francesc Aguiló Pons sobre la posada de Biniatró, un espai que llogat pel Govern balear per ser dedicat a activitats culturals. Tot i algunes llosques dels que consideren la inconveniència d'aquest contracte, Aguiló sosté la utilitat del centre, la qualitat de les mostres i la repercussió que tenen, i recorda que el preu del lloguer -8.000 euros- s'ajusta al preu de mercat, especialment quan el propietari, el doctor Bartomeu Beltrán, «s'ha de fer càrrec del personal de manteniment, neteja, amortització de l'edifici, cura dels jardins, electricitat, imposts,...».

Els superiors de Viñals

El dubte que hi ha ara a Cort és si el cas de l'aparellador municipal Aurelio Viñals, denunciat al fiscal per suposat tràfic d'influències, es veurà ampliat a algun dels seus superiors, que estava obligat a revisar els expedients que tramitava Viñals i donar-los el vistiplau. Ahir hi havia molts dubtes a la Sala al voltant de a quin nivell s'aturarà l'escàndol. També s'està a l'espera de si es produeixen més denúncies de particulars, que podrien donar la clau de l'afer.

Alberto, des de Galícia

Conten que el número de telèfon mòbil que emprava Miquel Nadal quan era al Consell de Mallorca ha estat assignat a un nou client, que es diu Alberto i que viu per devers Galícia. El cas és que Alberto està fins els nassos de rebre telefonades que van dirigides a l'antic usuari, així com missatges «que están escritos en una lengua que yo no entiendo».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris