algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Català i transport públic

El conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Biel Vicens, es va reunir ahir amb el president de l'Obra Cultural Balear, Antoni Mateu, i el vicepresident de l'entitat, Tomeu Martí, per a potenciar l'ús del català al transport públic. Així, en la reunió que va tenir lloc a la seu de la Conselleria, els dirigents de l'OCB demanaren la col·laboració del Govern per dur la normalització lingüística al transport públic, així com tot el que estigui relacionat amb indicadors, estacions, megafonia i retolació dels autocars i els trens.

Joan Puig, vigilat per detectius  

El diputat d'ERC Joan Puig, al qual el periodista Pedro J. Ramírez acusa «d'assaltar» el seu domicili» estiuenc de la Costa dels Pins l'estiu de 2005, piscina inclosa, detectà que a partir d'aquesta data era seguit per detectius privats, fet que posà en coneixement de l'autoritat. Ara, és previst que prestin declaració davant el jutge els responsables de l'agència de vigilància. El diputat desconeix si encara és objecte de seguiment. Puig també va ser objecte d'una «investigació» periodística a les planes del diari El Mundo sobre les seves activitats professionals i polítiques al poble de Blanes, Girona.

El PP aterra a Menorca  

La presidenta del PP-Balears, Rosa Estaràs, continua les seves visites pastorals a les juntes locals de Menorca. Dilluns passat acudí a Ciutadella, Ferreries i Alaior. Era previst que es desplaçàs a Menorca amb José María Rodríguez, però també hi varen comparèixer el president del PP-Mallorca i batle d'Inca, Pere Rotger; el portaveu Miquel Ramis, i l'exdirector general del Govern per a les Relacions amb el Parlament, Antoni Juaneda. En la reunió, un afiliat del PP-Ciutadella demanà a Estarás si presentarà la seva candidatura a la presidència del PP-Balears en el congrés de 2008, després de les eleccions generals. Rotger envermellí i no pogué dissimular la seva sorpresa davant la pregunta, però prestà gran atenció a la resposta tranquila d'Estaràs. El batle d'Inca asseia a la presidència, a diferència de Ramis, que romania dret, al fons de la sala. Entre les frases cèlebres d'Estaràs en destaca una referida a Unió Mallorquina: «UM té tanta semblança amb Esquerra Unida com jo mateixa amb un monjo tibetà», sentencià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris