muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Rosa i el mort

La presidenta del PP, Rosa Estaràs, diu que la frase «m'ha caigut un bon mort a sobre», que fou emesa per IB3 diumenge, no va referida a haver assumit la presidècnia del partit després de la marxa de Jaume Matas. Afirma que per ella el mort és el pacte de centreesquerra. Si és així, estam exactament davant el mateix significat de la frase: sigui quin sigui el mort, tot es deu a la fugida de Matas a Amèrica, que no assumí la seva responsabilitat i la deixà amb un bon mort. No és estrany que plori a qui l'escolta.

Llums de Nadal

Enguany tothom fa una viada per instal·lar els llums de Nadal. El Consolat de la Mar no ha volgut quedar enrere i ja està adornant la seva façana principal amb les bombetes. Si continua l'actual ritme d'instal·lacions, Palma estarà més il·luminada que mai.

Hipocresia

No ha passat tant de temps per oblidar el rebombori que es va organitzar quan el Museu de Banyoles exhibia un cos embalsamat en el segle XIX per un naturalista gironí. El Ministeri i la Generalitat obligaren el batle d'ERC a retirar l'exposició. Però ara molts alts càrrecs públics han aplaudit l'exhibició de 22 cossos humans, embalsamats amb una tècnica més moderna que ofereix una imatge plastificada de l'anatomia. En el rerefons hi ha un negoci multimilionari. L'exposició de Barcelona ja ha provocat que Madrid la reclami, com també altres indrets. Així que ara comença la polèmica: es poden exhibir cossos humans d'aquesta manera?

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris