algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Carrer Puigdorfila

Com se sap, l'expresident Gabriel Cañellas té el seu despatx professional al carrer Puigdorfila de Palma, situat prop de l'església de Sant Nicolau. Veïns i comerciants de la zona comenten que darrerament veuen desfilar per Puigdorfila destacats membres del PP, com Joan Flaquer, Miquel Ramis i Catalina Cirer. Quan el president era Jaume Matas no es veien per allà anades i vingudes d'aquesta categoria. Fins i tot han vist l'expresident del partit Joan Verger per devers l'estàtua de Frederic Chopin, allà situada.

El posicionament de Rosa

Diuen dins el PP que, Rosa Estaràs ha assumit la direcció del partit «de forma coherent». Ja hi ha establerta una «jerarquia» interna que es podria traduir a la pràctica en el congrés de l'any que ve. Així, els seus homes forts són Pere Rotger, Jaume Font, Antoni Pastor i Carlos Delgado. El futur de Rosa com a líder depèn de les eleccions generals. Si Rajoy perdés i el PP balear no obtingués un resultat enlluernador, tot quedaria obert amb vistes al congrés. Si passàs el contrari, hi hauria Estaràs per a lustres. Per la seva banda, l'actual secretari general, José María Rodríguez, manté un posicionament «d'equidistància per a garantir l'estabilitat». Se'l veu amb membres del seu antic equip d'Interior (Joan Pol i Joan Rotger). Mentre, els dimarts que hi ha ple al Parlament, Rosa sol dinar amb Pere Rotger i Antoni Pastor al restaurant Estudio 2, també al carrer Puigdorfila.

Nájera i Carboner

Ahir va ser un dia gran al Consolat de la Mar. A la fi, la consellera portaveu, Margarita Nájera, va fer tota la presentació del consell de Govern en català. Només va cometre un petit error. En parlar del conseller Jaume Carbonero es referí a ell com a «Jaume Carboner». L'important, però, és que no es desanimi i continuï endavant amb la seva tasca d'aprenentatge.

L'agenda de Buils

El conseller de Turisme, Francesc Buils, té una agenda internacional molt intensa. Va estar quatre dies a la Fira de Londres i fins dijous passat i, el mateix dijous partí cap a Hamburg a una reunió de la internacional Liberal. Aquest al·lot no atura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris