algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Ajornada la trobada

L'encontre que estava previst per demà divendres a Barcelona entre la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, i el president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho, ha quedat ajornat per problemes d'agenda del dirigent català. L'objectiu de la trobada era estrènyer relacions entre ambdues institucions i establir línies conjuntes de treball. Armengol té previst donar un impuls a les relacions externes de la institució insular.

Democracia Nacional

Ara que el partit d'extrema dreta Democracia Nacional està en boca de tothom pels incidents de Madrid, previs a una concentració convocada per la formació contra la immigració, en medis polítics de Palma es recorda que el cap de Democracia Nacional a Mallorca és Eduardo Connolly, conegut perquè va ser llibreter, coautor d'un llibre dedicat al creuer Baleares i, també, perquè ha protagonitzat alguns episodis cridaners en la festa del 31 de Desembre a la plaça d'Espanya i també a la Universitat, ja fa un temps.

Repartiment d'escons

Resulta xocant la recent distribució d'escons que ha fet el PP en el Parlament balear, especialment pel que fa al totpoderós secretari general. José María Rodríguez seu a la punta oposada d'on ho fa la presidenta, Rosa Estaràs, envoltada pel nucli dur del partit: Joan Flaquer, Jaume Font, Mabel Cabrer, Francesc Fiol, Aina Castillo, Toni Pastor... Rodríguez té a la seva esquerra Bel Llinàs, Sandra Morell i Catalina Soler, que tenen una presència discreta, i Tomeu Vicens i Pep Melià Ques per la banda dreta. El diputat formenterenc Pep Mayans, coalligat amb el PP, és al grup mixt.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris