nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

I dels autors inductors, què?

Més de cent vint mil anys de presó els han caigut als autors materials del brutal acte terrorista més atroç comès mai a Europa. Els estaments policial i judicial espanyols, dels quals jo sempre n'he desconfiat vist (segons el meu parer), la seva parcialitat, si els que fan les coses són republicans o independentistes ja han begut oli, i si les fan les dretes espanyolistes tenen cera del corpus, basta veure com fa només un parell de setmanes quan els Maulets intentaren de reunir-se davant de la Sala per fer una protesta en contra de la monarquia borbònica foren dispersats per la policia nacional perquè, segons sembla, no tenien autorització. Res a dir. Si no tenien autorització, no s'hi podien reunir. I punt. Però és què, vos en recordareu, a finals de febrer i davant la Sala s'hi reuniren feixistes i franquistes junts amb gent del PP, i alguns d'ells dels que comanden dins el partit, o sigui, l'extrema dreta i la dreta extrema, i tampoc en tenien d'autorització, però a aquests, ni la policia i com bé podeu suposar, ni tampoc el virrei, no els van dir res. Ni els demanaren la documentació ni els foteren porrades. -És que aquests són espanyolistes! Ah, bé, serà això. Fets com aquests, n'hi ha arreu arreu, per tant entendreu la meva desconfiança envers tot el que representa l'Estat centralista. Però aquesta vegada, amb el tema del judici que s'ha fet a Madrid en contra dels autors materials dels actes terroristes de 11-M, crec que, tant la policia com l'estament judicial han estat, per sort, molt encertats, precisos i fins i tot jo diria que justs. Qui la fa la paga! diu el refranyer popular. Tot i els molts anys que els han caigut, als principals criminals, jo em conformaria que en poguessin complir la meitat d'aquesta condemna. Però les coses són com són i s'han d'acceptar de bona gana, per tant res a dir.

Un cop més, però, els salvadors de la pàtria, fent valer una altra vegada la seva baixa condició humana i sense importar-los per a res, res que no sigui fer creure a la societat la mentida que ells no foren els inductors per haver recolzat i començat una guerra il·legal, és fàcil d'imaginar que no és casualitat que les ciutats elegides, pels islamites per a fer mal, fossin Madrid i Londres (Aznar i Blair), per tant, aquells vents llunyans d'Iraq portaren aquells fangs propers a Europa. Ara carreguen (tant és ara com abans, perquè això ja ve d'enrera), sense gaire mirament en contra del treball fet per la policia i els jutges tot dient que la cosa no n'és de clara. I qui són els culpables? Idò! Doncs, perquè la gent no els miri de reüll, a ells, ells segueixen amb la curolla de confondre a tothom intentant encara de voler fer creure que ETA no és massa enfora de tot això. No tenen el que solen tenir les persones decents: Decència. Com si ells no fossin els que varen grumejar, dins la mar moguda de l'Iraq, perquè els peixos islamites piquessin. I ara, igual que abans, no tan sols neguen l'evidència que ells, amb la seva idea del mal, recolzant la criminal decisió de l'expresident espanyol Aznar (Irak tiene armas de destrucción masiva y las encontraremos) (i un be negre) provocaren una il·legal i horrorosa guerra, que provocà també, una horrorosa venjança. I ara no els cau la cara de vergonya i demanen que es trobin els autors intel·lectuals d'aquells atemptats, això és feixisme pur i dur.

S'han trobat els autors materials d'aquells crims, se'ls ha jutjat i empresonat, l'enhorabona a la policia, als advocats, als fiscals i als jutges i a tothom que ha fet possible que, qui la fa la pagui. Però parlem dels autors intel·lectuals que, amb la boca grossa, el PP reclama; tothom sap (inclosos ells, els del PP, tot i que ho intentin negar per covardia i per baixesa humana), que en cas que n'existissin d'autors intel·lectuals, cosa poc probable i difícilment localitzable coneixent que els grups islamistes no són piramidals sinó que estan agrupats en cèl·lules no massa estructurades, més bé diria jo que semblen franquícies i que cada grup s'organitza d'una manera anàrquica, que els responsables i culpables dels atemptats de 11-M foren els que se suïcidaren i els que la justícia ha enviat a la presó. Ni pus ni més. Algú dirà que si en Bin Laden és el cap d'Al-qaeda i no sé què... Que si els islamistes radicals són perillosos i que també... Que si... Que si... Tot el que vulgueu, que sí, però només coneixent el tarannà del PP un es pot fer la idea fins a on volen arribar en els temes de terrorisme els que no han volgut mai condemnar el franquisme.

Hi ha hagut, però, uns altres autors. És prou conegut que els països musulmans, de fa molt temps, han estat col·laboradors i aliats de l'Estat espanyol, ens tenien per amics, mai de mai a ningú se li hagués ocorregut de pensar que el terrorisme islàmic pogués actuar d'una forma indiscriminada a la península ibèrica, fins que va arribar el «petit caudillo» fent costat a l'anglès i al criminal Bush (Meam si hi ha sort i un dia són jutjats per crims contra la humanitat, els tres) i després de fer-se la foto a les Açores (els autors responsables d'aquella guerra injusta i il·legal), es pot dir que ja havíem begut oli. Jo també sóc dels que creuen que els autors inductors de tota aquella barbàrie no són, ni han estat, a deserts remots ni a muntanyes llunyanes. Més bé crec, i ho dic sincerament, que són, o han estat, a «messetas» properes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris