algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Hotel Los Galgos

L'hotel Los Galgos de Madrid, pertanyent a la cadena Sol Meliá, on fa uns dies s'entrevistaren l'expredident Jaume Matas i l'actual cap del PP a Balears, Rosa Estaràs, està situat a un lloc carregat d'història. A escassos cinquanta metres es troba ell lloc on es produí l'atemptat contra l'almirall Carrero Blanco. L'hotel (que aleshores pertanyia a Rumasa) està situat a la mateixa voravia del convent dels Jerónimos, al carrer Claudio Coello. L'explosió fou tan gran que el cotxe caigué al pati interior del convent, aquell desembre del 1973. Aleshores ja es parlà de conspiració, ja que l'ambaixada dels EUA es troba molt a prop del lloc de l'atemptat i en aquells moments el secretari d'Estat, Henry Kissinger, visitava Madrid. Ningú no comprenia com els serveis de seguretat nord-americans no s'havien assebentat de res. Aquell atemptat féu entrar el franaquisme en la seva recta final. Molt a prop s'hi troba també el carrer de Goya, on es comenta per Palma que resideix l'expresident quan és a Madrid.

El Bloc i el Govern

Fonts del Bloc asseguren que la presidència del Govern estava «perfectament informada» del projecte de mesures urgents de protecció del territori que presentà el seu conseller Gabriel Vicens. «Si es va rebutjar va ser per altres motius, però no perquè Antich no tingués la informació prèvia pertinent».

A punt de cedir

Pel que sembla, el grup parlamentari socialista és a punt de cedir la presidència de la Comissió d'Economia a la diputada del PP Antònia Gener. Es tracta de la condició sine qua non dels conservadors per respectar la majoria natural de la Cambra en cas que algun diputat no hi pugui assistir per causes majors.

Periodistes en pràctiques

Una trentena d'estudiants alemanys de periodisme han fet les seves pràctiques aquests dies a Mallorca, assistint a rodes de premsa i a actes com si de professionals es tractàs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris