muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Del quadern blau marí

No tornar a saludar les persones que em parlin de l'exabrupte de Joan Carles I, ara ja personatge d'Aquí hay tomate.

Donar tota, tota, tota la raó als que creuen que va defensar l'honor dels espanyols: així ens els traurem del damunt amb més comoditat.

Encara que us hi vagi la vida, cercar informació sobre les resolucions preses a Valparaíso en el tema de la cimera, és a dir, la cohesió social.

En veure'l, renyar en Pere Muñoz per donar per sabut que el Reial Madrid havia estat un club senyor. Des de quan i fins quan?

Per cert, deixar d'associar el senyoriu als comportaments respectuosos, despresos i elegants: trobaríeu centenars d'exemples de comportaments senyorials (de senyors) que no reuneixen aquestes característiques. Ídem amb la cavallerositat, per les mateixes raons.

Exigir que es cridi a consultes l'ambaixador d'Espanya a França per la humiliació que sentí Aznar quan Sarkozy acompanyà les hostesses des del Txad.

Exigir que es cridi a consultes l'ambaixador d'Espanya al Regne Unit. El PP ja trobarà una raó o l'altra.

Exigir que es cridi a consultes l'ambaixador d'Espanya a Trinitat i Tobago, per si un cas el PP pot tenir-ne alguna queixa.

Ídem els ambaixadors a Estònia, Sao Tomé, les Comores, Belize i Djibouti.

Continuar il·legalitzant bascs però deixar tranquil·les les organitzacions nazis de tot l'Estat.

Crear l'Associació d'Amics de l'Ecotaxa, amb la finalitat de reimplantar-la durant aquesta legislatura.

Aprendre coses dels països pobres abans que s'hi retenguin ciutadans espanyols o s'hi produeixin altres contingències de gran ressò mediàtic.

Ídem dels països rics. En resum: aprendre.

Consultar els entesos si és més segur o no volar amb Vueling, donat que Piqué n'és l'home fort.

Esbrinar què prioritzen alguns càrrecs públics, vista la presència a l'acte de lliurament dels premis de «poesía amorosa» i les ostentoses absències a altres actes quasi tan importants com aquest: com és el cas de l'acte de cloenda del simpòsium sobre Baltasar Porcel.

Preguntar-nos si en general ens mereixem el que tenim. Si no hem trobat una resposta abans de tres segons, no tornar-nos-ho a preguntar mai més.

Renunciar als signes d'admiració i reduir al mínim les majúscules: uns i altres no s'avenen gens amb el nostre natural, de forma que el seu ús revela caràcter postís o pertorbació.

Preguntar-nos quina opinió mereixem a un govern capaç de legalitzar entre 5.000 i 10.000 places hoteleres il·legals.

Preguntar-nos per què ja quasi no ens feim preguntes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris