algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Santiago Bernabéu, Joan Carles I, Hugo Chávez, Lux, l'afició i Jonás

Anar al Santiago Berna-béu, o a alguns dels grans estadis de Primera Divisió, sempre és un espectacle. Encara que no siguis del Reial Madrid -com és clarament el meu cas-val la pena veure l'espectacle en directe.

De fet, ja des del matí es pot veure com els voltants de l'estadi són una festa: venda d'entrades, revenda, les botigues plenes, autocars arribats de moltes de bandes, molta policia... Vaja, que és com una cimera de caps d'estats i de governs: no hi ha manera d'avorrir-se. Per cert, quin espectacle el del rei Joan Carles! Del president de Veneçuela, Hugo Chávez, no podiem esperar-ne cap comportament exemplar, però que un cap d'Estat, com el rei, perdi els papers sembla increïble. «Que te calles!», varen ser les paraules d'un rei que no es va poder contenir. I un rei sempre s'ha de contenir...

Bé, parlava del Bernabéu i del Madrid. El vespre no va començar gens bé per al Mallorca. Un gol ben prest semblava que desbarataria el Mallorca, però la resposta arribà aviat i l'u a u s'instal·là al marcador. De l'u a u al dos a u i al dos a dos, d'un magnífic gol mallorquinista de fora de l'àrea. L'afició passava de l'eufòria al silenci i als siulos. Sembla mentida marcar dos gols al Bernabéu i no guanyar, però això passa. Durant la segona part, el Mallorca plantà cara i Güiza obrà el miracle del 3-2 en uns minuts on dominà el Madrid. Ara, ja podíem suposar que Sneijder ja sabrà qui és Güiza, perquè recordem que durant la setmana va declarar que no sabia qui era. Ignorància? Menyspreu? Patètic, el jugador madridista! Pocs minuts més tard va arribar el 3-3 i d'aquí el 4-3. Quin partit! Quin patiment! Quin Lux! Lux va ser fum en lloc de llum. Per què han anat a cercar aquest porter a l'altre cap de món? Quin sentit té?

L'àrbitre també mereix un capítol especial: durant tot el partit va fallar més que una escopeta de fira. No va assenyalar un penal per mans a favor del Mallorca, no la va encertar en els fores de joc, va concedir un gol en fora de joc al Madrid, algunes targetes no varen ser encertades, etc. Vaja, que no va tenir el seu dia.

Com tampoc no va tenir el seu dia el taxi barcelonista que ens va dur del restaurant a l'hotel. Sí, sí, ho han llegit bé, barcelonista. Hi ha taxistes del FC Barcelona a Madrid!! I és que de freakes n'hi ha arreu. El pobre home estava desfet amb la derrota del Barça a Getafe. Com desfet devia estar el jugador Jonás pel fet de venir a Madrid. Quina cara ha de tenir un jugador que cobra una milionada del Mallorca i, a més, ara demana que li facin una assegurança de les seves cames per jugar, ja que preveu que el traspassaran. Que se'n vagi avui mateix! Ja està bé de riure's dels aficionats. I és que tot això és un engany, una farsa. Mentre molts d'aficionats passen pena pels seus equips, els jugadors se'n foten del sant i de la festa. No dic que tots siguin iguals, però estic ben segur que molts de seguidors passen més mala nit per un resultat advers que no els jugadors mateixos.

La nota curiosa, trista o provocativa, com vostès vulguin, va ser la informació que apareixia al dossier de premsa del Real Madrid. A l'apartat de Curiosidades y anécdotas l'esmentat dossier deia: «Esta semana un madridista, el jugador de tenis Rafael Nadal, disputará la Copa de Maestros de Shangai. Su tío, Miguel Àngel, es el jugador con más partidos en Primera División de la historia del RCD Mallorca, con 249».

Ja són ganes de tocar els nassos i refregar al Mallorca que un mallorquí il·lustre és del Madrid. En qualsevol cas, si pot evitar-ho, Rafel Nadal no hauria de deixar que el Reial Madrid l'utilitzàs d'aquesta manera.

La setmana descans i l'altra ens espera Sevilla. Valdrà la pena aprofitar els dies de relax perquè ahir el Mallorca va suar la camiseta de veres. Una pena l'àrbitre, una pena Lux i una pena el resultat. Vàrem estar a punt de tocar amb un dit la glòria, però no pogué ser. Això sí, ens quedàrem amb una sensació que el Mallorca és capaç de guanyar qualsevol equip.

Facin bonda, o no, i gaudeixin d'una bona setmana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris