nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
12°

Senat i Parlament

Ahir comentava que el senador Sampol es fa notar ben molt al Senat. Des del primer moment que va ser designat pel Parlament de les Illes Balears, Sampol es va posar les piles i ha dut temes com el règim fiscal, la balança, la llengua, el patrimoni, etc. al Senat. Aquesta acció continuada del senador autonòmic ens fa demanar-nos què fan la resta dels «nostres» diputats i senadors. Per què Pere Sampol ha fet més renou en dos mesos que tots els altres plegats en quatre anys? D'aquí a poc ens trobarem amb unes noves eleccions al Congrés i al Senat -ahir hi vaig parlar i, per cert, vaig oblidar esmentar un partit que també ha apostat per unir esforços nacionalistes, Entesa per Mallorca-. A l'hora d'anar a votar i a l'hora de fer campanya, estaria molt bé que aquells que han estat aquells darrers anys representant-nos a Madrid ens explicassin què hi han fet.

No ens ha d'estranyar si la política camina, de cada dia més, pels camins del desprestigi social. No saber què fan els nostres diputats, veure debats inútils com els d'aquesta mateixa setmana al Parlament de les Illes Balears, no veure els diputats al seu escó, etc. contribueix en gran mesura a fomentar el desprestigi esmentat.

Si aterram a Mallorca sembla que, com a mínim, un element positiu ha generat el debat sobre l'estat de les Balears: la reunió trimestral entre Antich i Estaràs. La qüestió no ha començat gaire bé des del moment que la cap de l'oposició ja ha explicat a la premsa els temes que plantejarà al president. Tot ens fa veure que només es tractarà d'una manera més de tenir cobertura mediàtica, fer la foto i pus. Potser és massa prest per dir-ho, però posaria unes messions que aquesta bona entesa no durarà més de la primera o segona reunió. El temps ho dirà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris