nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Política lingüística

La publicació dilluns passat per part de Diari de Balears de la notícia que la Direcció General de Política Lingüística tendria menys pressupost el 2008 que el que tenia a l'anterior etapa del Pacte de Progrés, ha produït aquesta setmana una reacció en cadena. Primer va ser el Bloc i després la resta de partits del centreesquerra els que exigiren una major dotació. Finalment, el departament que comanda Margalida Tous disposarà d'un milió i mig d'euros més. I molta tasca que té per endavant. Atenció perquè, com ja va anunciar aquesta secció fa uns dies, s'acosta per a principis d'any una important campanya de normalització.

Hidalgo i els bombers

A la passada legislatura, el Consell de Mallorca demanà un solar al aleshores batle d'Andratx, Eugenio Hidalgo, per poder construir-hi un parc de bombers. Se'n dugueren una bona sorpresa perquè Hidalgo els va oferir un terreny rústic. Al Consell veren bellumes i no acceptaren l'oferta. Ara el departament d'Interior insular, que condueix Joan Lladó, continua endavant amb l'intent de fer el parc. Sembla ser que amb col·laboració amb l'Ajuntament ja hauria trobat el lloc adient per fer-hi el parc: es tracta d'un solar situat prop del cementeri i que mira cap a la carretera d'Estellencs.

Matas i el sopar de Nadal del PP

Convidarà l'actual direcció del Partit Popular balear Jaume Matas al tradicional sopar de Nadal? I si això passa, acceptarà l'expresident la invitació, o posarà alguna excusa per no anar-hi? I si hi va: com serà rebut pels seus companys, especialment pels que s'han sentit abandonats? Pot ser algú li transmetrà els sentiments que coven des de la seva partida a Nova York?

Alfredo Sáez ja té nova casa

Ahir es firmà a una notaria la compravenda de la finca de Can Marimon, de Pollença, que passa de mans d'Helenita Olivares, la vídua de l'artista Aligi Sassu, a les del vicepresident del Banc de Santander, Alfredo Sáez, mà dreta del banquer Emilio Botín. S'estima que la transacció s'ha fet per un import superior als quatre milions d'euros. Sáez, que recentment va contreure matrimoni a Barcelona en segones núpcies, té una altra casa a Mallorca, situada a Formentor, on possiblement hi continuarà residint la resta de la seva família.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris