algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Memòria

Hi ha motius per estar francament preocupats per la memòria d'alguns polítics de les Illes Balears. Pot ser normal que tenguin, o vulguin tenir, poca memòria històrica. Ja fa molts d'anys, no hem d'obrir ferides, s'ha de passar pàgina, no s'han de crear enfrontaments..., són els seus arguments.

Però avui no parlam de memòria històrica; avui parlam de memòria immediata, d'ahir, de despús-ahir, de fa quatre mesos. I és aquí on tenim motius per estar preocupats per aquesta mena d'amnèsia greu que pateixen alguns diputats del Partit Popular. Resulta que Rosa Estaràs ha estat molt crítica amb els pressuposts generals de les Illes Balears per al 2008. Estaràs diu que el Govern endeutarà les Balears i això la inquieta fort ferm. Sí, sí, han llegit bé, la vicepresidenta del Govern que més endeutat ens ha deixat -haurem de pagar fins el 2050 les seves obres faraòniques-ara passa pena del deute públic. No els preocupa ni el forat que han deixat a Educació o Sanitat, ni els impagats al velòdrom Palma Arena, ni els deutes al metro, res d'això és ja important. Visca la memòria i l'assumpció de responsabilitats!

És, com a mínim, curiós aquest patiment sobrevingut pels doblers públics, no? Sobretot perquè fa un parell de mesos no patien gens ni mica. Fins i tot ara passen pena pel 0'7% dedicat a la cooperació internacional. El diputat Francesc Fiol ha criticat el Govern perquè dedica, a cooperació internacional, 1'5 milions d'euros menys del que pertoca segons la Llei. Està bé. Està bé que l'exconseller responsable dels incompliments de la Llei més incomplida del món -la Llei de normalització lingüística-ara estigui tan preocupadíssim per un incompliment que suposa haver pressupostat un milió i mig d'euros menys del que tocava. Sort que ara, els responsables del nostre gran deute, sí que vetlen pels nostres interessos, però llàstima que sigui molt tard, massa tard.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris