nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

Estaràs, bíblica

La cap del PP, Rosa Estaràs, es preparà ahir per fer declaracions a les ràdios després del discurs del president Antich. Resulta que hi havia cua de polítics per parlar i Estaràs quedà situada la darrera. En to humorístic i als qui estaven per davora els recordà la frase bíblica: «els últims seran els primers».

Armengol, assabentada

Un periodista demanà a Francina Armengol en una conversa informal ahir al Parlament què li havia semblat el discurs d'Antich. La presidenta del Consell contestà: «ja el coneixia». Això demostra el grau de consens del president, que no dóna una passa sense que les persones amb més pes dins el seu partit i amb responsabilitats institucionals n'estiguin assabentades.

Vicens i la llengua

El portaveu d'UM, Bartomeu Vicens, es mostrà molt respectuós als passadissos amb el discurs d'Antich, en la línia de ser un aliat sòlid. Tot i així, incidí molt en la necessitat de defensar la llengua pròpia de les Balears i promoure més mesures en aquest aspecte. No ho digué, però segur que li hauria agradat sentir parlar molt més a Antich de normalització lingüística.

Barceló ho té clar

Dins de la distribució de rols de cada partit que dóna suport al govern del pacte, el portaveu del Bloc, Biel Barceló. va incidir en la necessitat de la millora del finançament. Es veu que l'escenificació d'avui està del tot preparada i cada formació té preparada la seva per tal de donar suport a l'Executiu de centresquerra i aportar-ne iniciatives.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris