algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Grosske i l'OCB

En l'agenda de tinent de batle de Cort Eberhard Grosske, hi figura rebre la junta directiva de l'Obra Cultural Balear divendres que ve. És la quarta cita en poques setmanes. Les altres varen ser anul·lades per problemes de treball del regidor.

Dinar d'entrepans

L'austeritat del Consolat de la Mar és monacal. Diumenge passat, el president Antich i els seus col·laboradors més directes treballaren pràcticament tot el dia en el debat sobre l'Estat de l'Autonomia que comença avui. A l'hora de dinar, el president encarregà entrepans per a tothom. Més d'un alt càrrec es quedà sorprès perquè esperava paella. S'han acabat els temps dels grans àpats de l'època Matas.

Prioritats d'Antich

Les prioritats del Consolat -i quedarà explicitat al debat sobre l'estat de l'Autonomia- són el transport públic i els habitatges socials. En aquests aspectes no s'escatimarà ni un cèntim.

Coses de Rajoy

Rajoy, referint-se a la Llei de la memòria històrica, va dir: «Nosotros apostamos por el futuro y no por recordar el pasado». El mateix dia, sobre al pla Ibarretxe: «No consentiremos aventuras de quienes olvidan a las víctimas del terrorismo». Com quedam? Hem d'oblidar o recordar?

Celestí Alomar

Molta feina té per davant el nou cap de la Demarcació de Costes, Celestí Alomar, per posar ordre als desgavells urbanístics que denunciava ahir a doble plana el diari El País. Serà Alomar qui aturarà els peus als Ramírez, García Obregón i Carlos Sáinz de torn?

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris