lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

No m'ho crec

Sempre he pensat i defensat que les errades arbitrals es reparteixen per igual. Mai no he cregut que els àrbitres, de forma malintencionada, et vulguin perjudicar. He de confessar que ara tenc ja els meus dubtes. Per ventura estava equivocat. Mai no he cregut gaire en les casualitats i, certament, em sembla ja una coincidència massa grossa que enguany els àrbitres s'equivoquin sempre contra el Mallorca. Esperem que, com diu la tradició, al final de la temporada les equivocacions en un sentit i en l'altre es reparteixin per igual. N'estaré pendent. De moment, en tot cas, no em puc creure de cap de les maneres que el suport que públicament ha oferit el president Vicenç Grande a la candidatura de Mateu Alemany, que aspira a presidir la Reial Federació Espanyola de Futbol, hagi provocat aquesta cadena d'errades arbitrals contra el Mallorca. No m'ho crec. Entenc que és sospitós, que no hi ha cap explicació lògica per explicar tantes errades contra l'equip, però tanmateix no em crec que vénguin provocades pel suport a Alemany. No m'ho crec.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris