nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Ànims Fornells!!!!!!!!

Com a ciutadana de Menorca vull expressar el desacord en la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Balears en denegar a Fornells la independència, així com expressar la meva decepció en l'actitud mostrada per part de l'Ajuntament d'Es Mercadal i del Consell Insular de Menorca per no donar suport a la voluntat dels ciutadans.

I és que, des del meu punt de vista, Fornells pot ser un poble independent per dos motius ben senzills: primer perquè així ho va determinar l'informe pericial del mes de novembre del 2006 requerit pel mateix Tribunal Superior de Justícia i en segon lloc perquè la gent de Fornells i de les urbanitzacions confrontants així ho van expressar a les urnes en les eleccions del mes de maig de 2007. Però hi ha persones que aquests motius els és igual, i és que de vegades «la democràcia» està al servei dels qui manen i no del poble.

Aquesta setmana passada ha estat molt dura per Fornells i, si no s'ho creuen, passin i comproveu-lo: cares llargues, projectes de futur trencats, il·lusions negades, la mostra més significativa d'aquest dolor és el silenci. No hi ha hagut manifestacions públiques de rebuig i és que el primer símptoma d'una pèrdua és el shock, la perplexitat, «això no pot ser». Exagerada! pensaran, però és que si realment algú s'ha cregut, tal com he llegit, que la independència de Fornells respon a capritxos fornellers, senyors és que no han entès res de res; també he llegit que la sentencia obre «una nova etapa de consens» però a la foto que parla sobre aquest consens només hi ha la senyora Joana Barceló i el senyor Ramon Orfila, sembla ser que ja ho tenen tot consensuat sense tenir en compte Fornells; també s'ha comentat la preservació de la qualitat dels serveis, que personalment, no sé a quins serveis es deuen referir... ah si! Potser a l'assistència mèdica que es dóna a Fornells (una hora al dia), o a la quantitat d'hores que el local social és obert per poder tramitar qüestions ciutadanes, com per exemple l'empadronament (no es pot fer), o com la seguretat policial a l'estiu, les deixalles, els problemes d'aparcament, i un llarg etcètera, també hi ha qüestions bàsiques com: per què Fornells paga impostos més elevats que Es Mercadal?.

Qualitat vol dir millores i és per aquest motiu que Fornells vol ser independent, perquè aspira a una qualitat de vida millor per als seus ciutadans, aspira al dret de l'autodeterminació, de l'autogovern, que el seu futur estigui en mans dels mateixos fornellers i de ningú més. No s'equivoquin, Fornells no vol més que Es Mercadal, però sí el mateix.

Ànims Fornells! Sou gent lluitadora i treballadora, jo us acompanyaré i estaré al vostre costat per aconseguir aquest somni que algun dia es farà realitat, n'estic segura.

Ingrid Almazor Sirvent. Platges de Fornells (Fornells).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris