nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Expectació per PSM-EN

Hi ha expectació per saber el resultat de la convenció que celebrarà demà a Palma el PSM-Entesa Nacionalista per decidir si fan candidatura pròpia a les pròximes eleccions generals o si són més partidaris d'establir contactes amb UM i EU-EV. Més que una decisió, serà un debat ideològic d'importància.

El PSM i el tren

Des del PSM es comenta que no és el president Antich qui reclama més nervi a la Conselleria de Mobilitat per treure endavant el projecte del tren, sinó que és la Conselleria qui reclama més capacitat d'acció al Consolat.

El candidat Socias

L'actual delegat del Govern, Ramon Socias, cada cop rep més insinuacions en el sentit que seria un excel·lent cap de llista pel PSIB-PSOE a les pròximes generals. En tot cas, no hi ha cap decisió presa. Però els socialistes saben que hauran de fer un gran esforç per mantenir els quatre diputats del 2004.

Els taps del dematí...

Els dematins, a l'hora de les escoles, es formen uns taps de trànsit a Palma mai no vists. Situacions similars es reprodueixen l'horabaixa. El desplegament de la Policia Local ja no basta per fer front a l'allau de cotxes en la mateixa direcció i a la mateixa hora.

...i Joaquín Rodríguez

I amb aquests taps, què fa el senyor regidor de Mobilitat de Cort, Joaquín Rodríguez? Res, de res. De fet, l'home sembla que ni s'entera. La batlessa encara haurà de recórrer al seu antecessor, Carlos Veramendi, per posar ordre.

Número de teléfono

Un entra a la plana web d'ochanko.com de l'empresari Àngel Ochando Javaloyas, que ha denunciat a la Fiscalia el possible cobrament de comissions en la requalificació dels terrenys de Son Oms, i allà apareix un número de telèfon. Però la veu que contesta assegura que no en sap res de res, d'Ochando, perquè ell és un particular a qui «avui mateix m'ha donat línia telefònica i aquest número». Quines casualitats...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris