algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Benvolguts Maulets

Amb vosaltres he compartit moments de lluita en aquests darrers anys: Hi ha molts de temes amb els quals me sent prop de vosaltres sobre tot amb tot allò que fa referència a la nostra dignitat com a poble, i a la lluita per preservar el territori: Son Espases i ses Fontanelles, no en són cap excepció.

Quan mir la vostra web, i veig com acusau els partits del Bloc com a partits traïdors, no puc fer res més que sentir tristor i ràbia. Sabeu que el Bloc ha lluitat fins el darrer moment per fer de la reforma de Son Dureta, la millor solució per a l'hospital de referència de les Illes. Però, la majoria de l'arc parlamentari (PP-PSOE-UM) no ho ha trobat adient (allà ells amb els seus arguments, per nosaltres Son Espases, no és més que l'excusa perquè Ciutat vagi creixent cap al nord fins a la UIB, engolint-se Son Sardina i la Real com a barriades de Palma)
Som traïdors per això? Per haver estat coherents amb el nostre programa electoral? Per no haver usat Son Espases com a «estratègia electoral?» El poble ens ha donat el pes que ens ha donat, i juntament amb els nostres escons hem lluitat allà on el taulell de joc ens ha deixat lluitar.

M'immagin que "segons vosaltres" per deixar de ser traïdors, hauríem de sortir del Govern. Sincerament, no crec que sortir del Govern sigui la millor manera de servir el país.

Aleshores, vos anim a seguir lluitant: hi ha altres fronts oberts els quals hem de guanyar (les Fontanelles, Port Adriano, l'obligació d'entendre el català a les Illes Balears, la protecció d'espais naturals amenaçats, el dret a un habitatge digne, tenir un salari just) i pens estar al vostre costat.Però això sí, ni jo, ni cap dels meus companys del Bloc, ens sentim traïdors: seguirem lluitant per una Mallorca encara més verda, més justa i més lliure. I ho farem, sabent que no pararem el pas dels Maulets: endavant amb la lluita.

Xavier Serra
Cantallops. Algaida.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris