muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
12°

Eduard Riudavets

Eduard Riudavets, diputat nacionalista per Menorca i membre de la Mesa del Parlament, digué en començar la legislatura que només intervendria a la Cambra si el tema en qüestió el motivava molt. La seva estrena es registrà ahir, de manera brillant, en el debat sobre la Monarquia.

Zapatero «superstar»

El president espanyol Rodríguez Zapatero aconseguí ahir un gran èxit a Palma entre els assistents al congrés de l'empresa familiar, en ser sol·licitat de manera gairebé permanent perquè es fes fotos amb ells, com si d'un actor de Hollywood es tractàs. Zapatero, per cert, estava encantat amb aquestes mostres d'adulació.

Un CD per a la història

Els promotors del I Festival de la Piscina, que se celebrà el passat mes de setembre a Son Servera en protesta per la privatització de la costa i el tancament dels camins públics, estan fent gestions per editar un CD amb les cançons, la majoria de les quals fan referència al cas de Pedro J. Ramírez.

Saïda i Del Amor

Després de tanta polseguera, el cas de Saïda Saddouki i del capità Bartolomé del Amor ha quedat en una situació d'stand by, com diuen els anglesos. La denúncia que presentà la traductora pels suposats maltractaments davant la Guàrdia Civil no ha prosperat, mentre que s'està a l'espera de saber si l'oficial emprendrà les accions judicials que anuncià. Tot i això, l'episodi ha servit per conscienciar una mica més l'Administració sobre els respecte pels drets lingüístics de la ciutadania.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris