nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Agilitzar traspassos

El Govern fa feina de totes totes per d'agilitzar els traspassos als consells en compliment de l'actual normativa, que només s'ha duit parcialment a la pràctica. La política en pro dels consells es determinarà els pròxims mesos. Això és sinònim de descentralització i de màxima capacitat de gestió a cada illa. La Conselleria de Presidència de Berto Moragues fa feina de valent en aquest aspecte.

Ara, la Faixina  

Després del descobriment de plaques al bosc i castell de Bellver en memòria dels represaliats de la Guerra Civil, la següent passa de Cort és abordar el problema del monument al Baleares a la Faixina. Encara no hi ha una decisió definitiva, però sembla que en cap cas serà desmuntat. Només resten dues possibilitats: o la contextualització, és a dir, deixar-lo tal com està i amb una placa que recordi les circumstàncies històriques en les quals va ser construït, o bé la transformació, amb la retirada de l'àguila franquista i la col·locació d'una inscripció consensuada.

El Ramon Llull  

La refundació de l'Institut Ramon Llull, tal com acordaren el president Antich i el vicepresident Carod fa uns dies, passarà a les Balears per intentar coordinar l'IEB, la Direcció General de Política Lingüística, el COFUC i tots els organismes que hi puguin estar implicats, sigui quin sigui el partit que els gestiona. Una feinada.

Eberhard Grosske  

Un amable lector ens demana com és possible que el regidor Eberhard Grosske pugui tenir tants de problemes d'agenda per rebre la junta directiva de l'OCB a Cort, quan manté viu un bloc per internet «on cada dia hi deu passar una o dues hores». Ni idea.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris