nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Concentració antimonàrquica a sa Pobla

Divendres l'horabaixa vaig tenir la sort d'anar a la concentració antimonàrquica de sa Pobla. I dic que «en vaig tenir la sort», perquè ben malament m'hauria anat si hagués volgut informar-me'n amb la crònica del seu diari.

A més del to despectiu i opinions personals que apareixien a l'escrit de la periodista (especialment el darrer paràgraf, que és per estudiar a les facultats sobre el que no s'ha de fer), cal afegir-hi algunes imprecisions: els manifestants eren bastants més de 30; com a poc devien ser 50, ja que això és el que va posar El Mundo, poc sospitós d'inflar les xifres antimonàrquiques. La periodista va ser incapaç de veure que un bon nombre de manifestants no s'arribaren a acostar al control policial, segurament per por. I aquí entra un nou factor: és realment increïble que no s'anomeni la presa del poble per part de més de 40 Guàrdies Civils antiavalots, dos d'ells amb metralletes a la mà. No creuen que és un fet remarcable!? La crònica continua afirmant que un grup de joves temien que els posessin una multa: al contrari, els joves denunciaven que els Guàrdies Civils els amenaçaven amb una multa. Una altre vegada, veiem cap a on van les simpaties de la periodista.

La veritat, crec que aquest no és l'estil del seu diari; cada periodista té el seu particular estil, però les opinions personals no es poden posar davant de la feina ben feta i amb rigor.

Atentament,

Aina Mir Fons. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris