algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

La ràdio a un bus de l'EMT

El passat dimecres dia 17 d'octubre horabaixa, vaig agafar el bus de la línia 19 de l'EMT, més concretament el vehicle 213. Fins aquí seria tot normal si no fos perquè durant els vint minuts que durà el trajecte, vaig haver d'escoltar per la megafonia del bus el programa de la Cope Las tardes con Cristina. Varen ser vint minuts de sofrir una neofeixista i els seus col·laboradors vomitant a través de les ones radiofòniques odi contra tot el que sonés a català o basc; vint minuts d'escoltar mentides, calúmnies, insults i manipulacions; vint minuts escoltant uns individus fent una crida a l'extrema dreta, a la revolta amb un missatge «guerracivilista».

No tinc res a dir de la ideologia o dels gustos radiofònics del xofer de l'EMT, cadascú és ben lliure d'escoltar a ca seva o en el seu cotxe particular el que vulgui; però del que no té dret aquest bon senyor és d'obligar-me a escoltar la Cope. Per la seva culpa vaig davallar del bus amb una mala hòstia que em va durar la resta del dia.

Des d'aquí exigeixo a la direcció de l'EMT que prengui les mesures oportunes perquè els usuaris no haguem de patir per la megafonia dels autobusos els gustos radiofònics dels conductors, siguin aquests gustos els que siguin.

Francesc Manuel Ramis.
Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris