muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
13°

Volen veure a Antich

Alguns membres de la Plataforma Salvem La Real estan molt decebuts perquè encara no s'han pogut entrevistar amb el president Francesc Antich. Els agradaria rebre explicacions en persona de la solució presa i del perquè de cada passa. Confien en què tard o d'hora arribarà aquest moment. Volen que els digui a la cara perquè a tot Palma no hi havia cap altre lloc adient per fer-hi un hospital. Consideren que en el futur ja no seran possibles més equipaments seriosos i importants per a Ciutat, ja que «tammateix» totes les opcions viables s'han descartat aquesta vegada.

En Panades desfetes  

Per cert, a Antich ja li han tret un malnom. Li diuen en Panades desfetes. Tot ve arran d'una frase molt famosa d'un temps de V.I. Lenin: «Les promeses són com les panades, es fan per ser rompudes». Resulta que qualque esquerrenós de Palma de la generació de la transició ha recordat aquesta dita i l'ha refrescada als seus companys, ara molt ferits per l'afer de Son Espases.

Estaràs agafa les regnes  

Diuen dins el PP que Rosa Estaràs s'està fent, de totes totes, la madona del PP. Ningú no li tus i ja diuen amén a tot com en els temps de Cañellas i de Matas. Dirigents que podrien formar cercles de poder, com José María Rodríguez, Pere Rotger o Catalina Cirer van més drets que un ciri de la Sang el Dijous Sant. Aquesta disciplina legionària es deu, segons algunes fonts, que na Rosa té dins la butxaca a Mariano Rajoy, que d'aquí a les generals no vol sentir ni un xiulet a les Balears.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris