nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Músics per la llengua convida el president

Benvolgut Sr. Antich, El col·lectiu de Músics per la Llengua es complau a convidar-lo a la nostra vuitena Trobada de Músics per la Llengua, que se celebrarà el proper divendres dia 12 a Porreres, a partir de les 18.30 h. No obstant això, a la nostra associació, essent fidel al seu esperit crític, li agradaria escriure una petita puntualització sobre la seva esperada visita. Sr. Antich, representam un col·lectiu que viu dies difícils. Els creadors d'aquestes illes ens enfrontam a tota mena d'obstacles socials, polítics i tècnics pel fet de composar i cantar en la llengua que ens és pròpia i que ens agermana. Tot i així tiram endavant alimentant-nos de l'idealisme i sensibilitat que ens acompanya, de la mateixa manera que la petita oronella acompanya la primavera. Volant a contra vent, fent-la més bella.

Sr. president, la seva visita ens il·lusiona, però, si us plau, no la faci només per fer-se la foto i au!. No faci d'un esdeveniment festiu i reivindicatiu, on nosaltres exposam les nostres sensibilitats mitjançant cançons, un acte propagandístic de la seva figura política, que eclipsaria totalment el nostre crit. (Sabem cert que ens comprens, Xisco).

Esperam que la seva presència sigui, tant com sigui possible, un acte individual, de compromís i coherència envers aquest col·lectiu.
Sabem que heu de fermar moltes coses per endavant, davant de possibles canvis a les eleccions generals, que us enfrontau a moltes dificultats generalment incompreses per la gent del nostre país, que heu d'escriure complexes harmonies dins aquesta gran simfonia. Emperò, el proper divendres, uneixi's a la nostra vella tonada com a senzill i compromès flabioler.

Saluts cordials.

Antoni Nicolau, president del col·lectiu Músics per la llengua.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris