algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Confiança

Iniciï la setmana amb una mica més de desconfiança. Si encara hi havia gent que es fiava de la paraula donada per una persona "encara que aquesta persona sigui un polític" supòs que ara té menys motius per fiar-s'en.Efectivament, els polítics tenien poc crèdit, però a partir de tornar enrere la promesa de salvar la Real encara aquest crèdit ha minvat més. De tota manera, no tots els polítics són iguals. Estic segur que alguns dels que han pres la decisió, i d'altres que l'han assumida, han fet tot el possible per evitar aquesta solució final, però el resultat és el que és i el desencís és normal. És normal que molts de ciutadans no entenguin que persones que participaven als actes de Salvem la Real i que protagonitzaren una gran campanya contra el Partit Popular per aquest motiu, ara diguin que no és possible tornar enrere.

A partir d'aquí val més la pena mirar endavant "sense oblidar" i ser conscients que ara cal treballar per fer que l'impacte sobre el monestir sigui el menor possible. Val la pena assegurar la perdurabilitat i la transmissió del patrimoni realí. S'han de posar en marxa programes de valorització de l'indret. S'ha de difondre un espai que ara més que mai necessitarà un suport per evitar que el nou topònim hospital de Son Espases, es mengi el de la Real. Es tracta, doncs, de continuar amb les accions judicials que hi ha en marxa, en virtut d'un expedient mal parit i mal fet, però també d'anar resituant un discurs perquè encara podem salvar moltes coses de la Real.

La batalla i la feina no està perduda. La tasca que s'ha fet no ha estat una pèrdua de temps. Encara queda molt de camí per recórrer i, tot i la decisió, no tenc cap dubte que els actuals governats seran sensibles davant les accions que cal dur a terme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris