algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Un Judes al carrer Miracle?

La decisió de Son Espases ha produït un cert descontent entre membres del PSIB-PSOE més lligats a la militància de base que als càrrecs institucionals. Ahir hi havia comentaris en el sentit que podria sorgir qualcú amb un cert predicament a les files socialistes i encapçalar una moguda crítica per aquesta qüestió. Fins i tot alguns socialistes que han acceptat, resignats, la decisió d'Antich, reconeixien que qualque Judes podria fer una mica de renou.

Missatge de mòbil  

A primera hora de l'horabaixa del divendres i durant tot el dia d'ahir els mòbils anaven calents. Aquest és el missatge que va córrer amb més intensitat per tot Palma i bona part de Mallorca: «Son Espases sense novetat. En el Consolat de la Mar continuen governant a favor dels mateixos i la resta seguirem fotuts com sempre». A la Real s'enfilen per les parets.

Palau de congressos  

Fonts ben informades ens asseguren que el Govern espanyol no acaba de veure amb bons ulls la decisió que el futur palau de congressos sigui gestionat exclusivament per la iniciativa privada, sense cap participació pública, tot i el seu pes important d'aquesta en el projecte en qüestió. Per aquest motiu, no seria d'estranyar que en un futur es puguin produir notícies en aquest sentit.

Grau alt de desertització  

El grau de desertització a la serra de Tramuntana i a Eivissa és alt, segons el Programa d'acció estatal del Ministeri de Medi Ambient, sense arribar, emperò, als índexs de Barcelona, Tarragona o País Valencià en general. Just a Menorca el grau és baix.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris