lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Vostè, president

Senyor Antich, permeti'm ser clar i directe amb vostè. Vaig conèixer-lo personalment, tota vegada fou proclamat president. Em va semblar prudent, voluntariós i amb voluntat de servei, virtuts lloabilíssimes si van acompanyades de caràcter i fermesa. De moment no puc donar-li l'aprovat, doncs la seva gestió apareix davant tots molt vacil·lant i feble de caràcter.

Aquest divendres, el seu govern decidirà sobre l'hospital de Son Espases. La qüestió ha transcendit de tal manera que ara és un assumpte de caràcter general, estiguem afectats o no: Son Espases és un símbol del nou tarannà promès, la punta de l'iceberg del seu projecte de govern, la primera pica en Flandes de la seva trajectòria com a gestor. Li agradi o no, l'opinió gira al voltant d'aquest tema.

La falta de recursos econòmics és evident; però miri als seus ciutadans. Volen una altra manera de governar. Volen una altra cosa.
Molts estan il·lusionats amb el seu mandat. Deixant apart els diners, hi ha una dignitat col·lectiva que demana renéixer i erigir-se per sobre d'humiliacions, ruindades, corrupcions i arbitrarietats. Vostè és l'esperança d'aquesta regeneració. Miri als seus ciutadans.

El seu govern té un greu problema de comunicació de portes enfora, amb constants punts foscos que l'opinió pública no tolera i exigeix que siguin respostos. Vostè ha de donar respostes clares i concises, no per això precipitades.

Comunicar-se amb els ciutadans és una assignatura obligada, i si desitja ser diferent a governants passats hauria de tenir-lo en compte. Amb bona voluntat no s'arriba molt lluny si no hi ha claredat sobre les seves intencions i projectes.

Sigui quina sigui la seva solució a Son Espases, serà cara i lenta. El ciutadà mig del carrer no encaixarà bé una despesa afegida per l'hospital; però el balafiament ja està fet. No podrà consolar la seva butxaca, però si retornar-li la dignitat de ciutadà, de sentir-se escoltat i atès per un govern que vol fer les coses d'una altra manera.

No sigui el president: sigui el nostre president. I equivoqui's amb les decisions de govern, però no amb els sentiments dels ciutadans.
Molta sort.

Manel García. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris