lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Ja ni en xerren...

Després d'un cap de setmana en el qual s'han tornat a valorar totes les possibilitats, fonts properes al Consolat aportaren el que, segons tots els indicis, serà la solució definitiva al macrohospital: Son Espases. Segons aquestes fonts, el cap de setmana passat la decisió quedà fermada i refermada. El missatge que es llançà ahir dilluns va ser: «Ja ni en xerren», en referència a la cúpula del Govern. Ara només manca saber el dia en el qual es realitzarà l'anunci. Toca el pròxim divendres, dia cinc, just després del Consell de Govern. Sembla ben segur que al llarg d'aquesta setmana ja es proclamaran els missatges convenients perquè tothom ho tengui ben assumit.

El Bisbat  

Sobre Son Espases, també es comenta que el Govern balear tindria, si no el suport, sí almanco la comprensió del Bisbat, que en aquest punt no estaria d'acord, almanco de portes endins, amb la posició dels Missioners dels Sagrats Cors de la Real. En canvi, sí que estaria més receptiu al posicionament d'Antich.

Grosske-Grande  

En cercles socialistes, i naturalment en privat, al dirigent d'Esquerra Unida Eberhard Grosske ja el coneixen com en Grande Segon, «per la seva facilitat a trobar solars rústics on, en teoria, es podria construir l'alternativa a Son Espases». Evidentment els hi descarten tots perquè «no reuneixen les condicions» necessàries.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris