muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Carta oberta als Pares i Mares del C. P. de Pràctiques de Palma

El Claustre del C. P. de Pràctiques de Palma de Mallorca, davant la informació apareguda als mitjans de comunicació els dies 27 i 28 de setembre de 2007, i atesa la seva inexactitud i magnificació, vol manifestar el següent: Que el Servei d'Inspecció Educativa ha estat informat dels fets ocorreguts dia 20 de setembre a la classe d'educació física, impartida a la primera sessió. Aquest mateix dia, l'alumne afectat, durant la resta de la jornada escolar va participar de totes les activitats lectives i lúdiques amb total normalitat, sense manifestar en cap moment ni l'atutor ni a cap altre professor la més mínima queixa.

Cal remarcar que la mestra d'Educació Física era present durant tota l'activitat que es duia a terme dins el gimnàs, tenint cura del grup en tot moment. S'examinà i atengué l'alumne sense observar cap tipus de lesió, i s'escoltaà el nin, que va manifestar que es trobava millor.

Que el centre no s'assabentà de les lesions de l'alumne fins el divendres a les 14 hores, quan la mare acompanyada del fill comparegué al centre amb un informe mèdic emès el mateix divendres 21. La mestra d'Educació Física, en presència del Director, exposà els fets detalladament succeïts el dia anterior.

Tot just coneguts els fets, el centre adoptà mesures disciplinàries i es va posar en contacte amb les famílies implicades.
Que lamentam qualsevol situació fortuïta o que pugui haver causat un mal a un nin o nina del nostre centre. Nosaltres pensam que un infant durant la seva escolaritat ha de desenvolupar-se en un clima positiu, càlid i enriquidor on pugui créixer tan personalment com culturalment.

Quedam a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que tengueu, confiam amb el vostre suport per dur a terme la nostra tasca amb il·lusió, força i tranquil·litat.

El Claustre de Professors del C. P. de Pràctiques de Palma de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris