muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Manifestar-se contra un mateix

A la manifestació de dissabte convocada per la Plataforma 'Salvem La Real', hi varen assistir membres de la cúpula del Bloc en teoria per deixar clar el seu rebuig a Son Espases. Un fet totalment absurd i il·lògic, ja que significa manifestar-se contra un mateix. Un gest de cara a la galeria sense cap utilitat pràctica, ni moral, ni ètica.

Si realment es volia deixar clar el rebuig contra Son Espases no l'haurien d'haver deixat tan obert al pacte de govern, ara només hi ha dos camins.

1.- En cas que finalment l'hospital es faci a Son Espases, es pot assumir que no hi havia altra opció factible i que s'ha complit el pacte de govern. Un pacte en el qual el tema de Son Espases no es va saber situar com a punt primordial.

2.- Si realment es pensa que hi havia altra opció factible el que s'ha de fer és sortir del govern per un incompliment del pacte, ni més ni manco.

El que mai no s'ha de fer és jugar a estar en el govern i a l'oposició. Valentia i coherència això és el que els demanam ni menys ni manco.

José Luis García Salvador. Port de Pollença.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris