algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

La marxa de Rato

En ambients polítics de Mallorca s'ha comentat que la sonada dimissió de Rodrigo Rato com a president del Fons Monetari Internacional «és molt coincident» amb la de Jaume Matas. Ambdós són experts econòmics i els agraden molt els Estats Units. «Hi haurà entesa privada Rato-Matas?» Aquest és el comentari que s'escoltava ahir per Palma.

Miquel Ramis, nou secretari?

Així com en ambients del PP es comenta cada cop amb més força que Joan Flaquer pot ser el successor de Jaume Matas al capdavant de la presidència del PP, els mateixos ambients afirmen que Miquel Ramis podria ser el nou secretari general en substiutució de José María Rodríguez. Aquests canvis es produirien després del congrés popular de la pròxima primavera, però ja es farien visibles aviat.

Nájera al Govern?

En mitjans propers al PSIB-PSOE es comenta la possibilitat que Margarita Nájera pugui passar a formar part del Govern Antich. L'exbatlessa de Calvià té moltíssima experiència política i la seva entrada dins l'Executiu podria aportar coneixement de causa a l'hora d'articular un govern fort. A més, cobriria quota femenina i serviria per cohesionar internament el partit, per tancar antigues ferides. També quedaria clar que Antich compta amb tothom superant així els enfrontaments dels anys noranta.

Carles Manera, quasi fet

El que és quasi segur és que el catedràtic Carles Manera serà el nou conseller d'Economia i Hisenda, encarregat d'equilibrar els pressuposts i d'esbrinar com queden els comptes de la Comunitat. Es tracta d'un intel·lectual de molt de prestigi i que a més es du a la perfecció amb Francesc Antich.

Quin serà el traçat del tren?

Hi ha expectació per saber quin serà el traçat del tren que enllaçarà sa pobla amb Alcúdia. En temps del Pacte de Progrés hi havia un projecte que passava per dins l'Albufera. Es farà aquest? Se'n farà un altre que passi paral·lel a l'actual carretera? Aviat ho sabrem.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris