nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Autocars a Bellver

El castell de Bellver és un autèntic reclam per a les excursions turístiques. Hi arriben nombrosos autocars. Fa uns dies n'hi havia una desena d'aparcats a l'esplanada de devora mentre els clients visitaven els monuments. El problema és que per mantenir l'aire condicionat i el vehicle fresc, els autocars estaven aturats amb el motor en marxa. La contaminació del gasoil combustionat a través dels tubs de fuita era palesa. I el que necessita el bosc de Bellver és aire pur, i no tant de motor en marxa per una qüestió secundària.

Reparacions a la Intermodal  

Les presses per inaugurar l'estació intermodal de la plaça d'Espanya es comencen a veure ara. Ahir dematí, dues de les escales automàtiques estaven aturades mentre els operaris hi estaven fent reparacions que semblaven importats. Els ritmes de producció molt alts per assolir objectius polítics causen aquests problemes.

Travesses de consellers  

Aquests dies es fan moltes travesses sobre qui serà conseller en el pròxim govern Antich. La veritat és que continua el debat intern dins dels partits i coalicions i la composició final de l'Executiu dependrà de molts de factors d'equilibri. El mateix passa al Consell de Mallorca. Allò segur és que Antich intentarà imposar un ritme fort de feina des del primer moment, entre altres coses per superar les disfuncions i els malentesos que es poguessin produir a l'hora d'arrencar l'acció de govern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris