muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

El vestit de Munar

Maria Antònia Munar assumí ahir la presidència del Parlament amb un vestit gris molt especial per a ella. És el que ha emprat algunes vegades en els actes de presa de possessió dels alts càrrecs del Consell quan ella el presidia. En conseqüència, ahir no estrenà cap vestit, sinó que es presentà de manera molt simbòlica.

El successor de Matas  

En petit comitè, grups de diputats del PP ja parlaven ahir de quin ha de ser el perfil del successor de Jaume Matas després del pròxim congrés del partit. En principi la majoria serien partidaris d'un polític centrista, tolerant, capaç d'obrir ponts i no de trencar-los. D'una manera informal es parlava ahir de quatre noms: Joan Flaquer, fins ara conseller de Turisme; Josep Ramon Bauzà, batle de Marratxí; Aina Castillo, consellera de Sanitat, i el portaveu Joan Huguet, que ja va ser president del partit fa una dècada després de la dimissió de Gabriel Cañellas.

UM i el conseller de Turisme  

Com se sap, Unió Mallorquina es farà càrrec de la Conselleria de Turisme. Aquesta responsabilitat s'ha pres amb extrema prudència i es comenta que abans de nomeanr el titular es faran les pertinents consultes amb el sector. També hi ha intenció d'establir un pacte pel turisme amb intervenció de les institucions autonòmiques i dels representants dels empresaris. El pacte de centreesquerra no vol, ni de lluny, repetir els errors del quadrienni 1999-2003 i té com a prioritat mantenir unes relacions excel·lents amb el sector. UM desplegarà tota la seva capacitat política per aconsegtuir-ho i per tenir contenta la principal indústria balear.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris