muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Dinar de Calvo i Nadal

Divendres passat dinaren junts al restaurant del Reial Club Nàutic la batlessa de Palma, Aina Calvo, i el cap d'UM a Cort, Miquel Nadal. Aquest encontre va ser definit després pel mateix Nadal com «un intrercanvi d'impressions fruit de la bona relació que existeix entre Aina i jo». Els que ho veieren també pogueren corroborar que hi havia bona simptonia.

Joan Lladó i el 2011
El president d'Esquerra Republicana a Balears, Joan Lladó, que participa en les negociacions per a la formació del nou Pacte de Progrés, no té previst assumir cap càrrec institucional i s'estima més desenvolupar tasca de partit. En principi, Esquerra assumiria una important responsabilitat al Consell, però seria un company de Lladó l'elegit, ja que el seu objectiu és fer créixer el partit, pensant en el 2011.

Matas, rei de titulars madrilenys  

Com se sap, la renúncia de Jaume Matas a la política ha causat furor en la premsa madrilenya. Ningú no entén la seva decisió per la Puerta del Sol. Mai un polític del PP no havia protagonitzat una «espantada» d'aquestes característiques en ple període de negociació postelectoral. També es diu destacats militants del PP balear han rebut trucades capitalines per intentar saber «què ha passat a Palma».

El successor  

Per cert que dins el PP ja fan travesses sobre qui serà el successor de Matas. Tot són càbales, però, de moment, no hi ha res clar ni ganes d'aclarir-ho. La ferida és fresca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris