muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Best seller

El llibre Catalunya sota Espanya, del notari i vocal del Consell General del Poder Judicial Alfons López Tena, du camí de convertir-se en un best seller en el Principat. Ja se n'han editat quatre edicions. El propi autor revelà en la presentació que va fer a Palma de la mà de l'OCB que està sorprès per l'èxit de l'assaig i per l'indret on més s'ha venut de moment: el Caprabo de Badalona.

Matas i Riera

Companys de professió i altres persones s'han posat en contacte amb el director adjunt de Diari de Balears, Joan Riera, per saber què li va dir Jaume Matas. I és que acabada la roda de premsa en la qual presentà la dimissió, l'encara president del Govern s'aixecà i es dirigí directament cap al periodista, com es pogué veure també en les imatges de televisió. «Simplement va ser un salut de comiat després de molts d'anys de convivència professional», explica Riera, que va fer el servei militar a l'Armada amb Matas. «Jo li vaig dir que la seva decisió m'havia sorprès, i ell em replicà que «'jo sempre et sorprenc'».

La piscina, en obres

Ens arriben notícies de Son Servera que s'estan realitzant obres a la piscina que gestiona el periodista Pedro J. Ramírez per adequar-la a l'ús públic escolar.

Llancen coets

En ple desconcert en la direcció del PP per la partida de Jaume Matas, el sector més dretà del partit es felicita perquè el seu líder, Carlos Delgado, es disposa a guanyar poder i influència. Mentrestant, a UM contemplen l'escenari amb enorme delectació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris