algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Desil·lusió

La notícia que Guillem Ginart, director general de Cultura i nou batle de Campos, es casava immediatament després de la seva investidura a la seu consistorial, va causar ahir molta expectació i satisfacció en els cercles periodístics. Ginart, tanmateix, va desmentir el casament, i explicà que quan succeeixi, ja avisarà.

Delgado és als niguls  

Per Calvià són cada cop més insistents els comentaris sobre el fet que Carlos Delgado té previst jugar molt fort aquests quatre anys per convertir-se en el pròxim candidat del PP a la presidència del Govern Balear. Fins i tot, el seu entorn familiar ja hauria estat informat de les intencions de Charly, que ja se sent president i ser el conductor de l'Arxipèlag ara que el PP balear es troba en les hores més baixes de tota la seva història.

Intenses negociacions  

Tot i que el pacte d'UM amb l'esquerra està pràcticament fet, continuen les negociacions de manera intensa per acabar l'estructuració d'un pacte complex a l'hora de garantir el seu bon funcionament. La intenció de totes les parts és que tant el Govern com el Consell funcionin com un rellotge un cop s'hagi formalitzat el traspàs de poders. Això fa que el ritme de les xerrades sigui més lent del que es podia pensar en un primer moment.

Pessimisme en el PP En el conjunt del PP baler hi ha molt pessimisme per com s'han desenvolupat les coses des de passat 27 de maig fins avui. Veuen que d'un moment a l'altre s'anunciarà l'acord formal de centreesquerra sense que la cúpula del seu partit hagi estat capaç almenys de sembrar dubtes o d'aportar l'esperança que ells també podien aspirar a governar. És possible que aquesta sensació passi factura en el futur.

Miquel Nadal, amb idees clares  

Tot i els rumors al sector turístic que ahir situaven Miquel Nadal al capdavant de la Conselleria de Turisme, es dóna per segur que el regidor d'UM no es mourà de Cort, on exercirà de portaveu del seu grup sense asssumir àrees de gestió municipal. Nadal té les idees clares.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris