lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

El símbol

No sé quina serà la solució final per al macrohospital de referència de Balears. Però pos la mà en el foc que ni es dirà Son Espases ni estarà ubicat devora la Real, allà, just devora els tres milions de metres rústics del bitlletó fàcil. El macrohospital no s'ubicarà devora les terres verges destinades per l'actual Govern en funcions a ser territori de gran pilotada urbanística amb el metro per davall, naturalment, per fer més sucós el negoci de l'alt estànding dels afores. La valenta lluita ciutadana contra aquesta pilotadota de pinyol vermell s'ha convertit en símbol de dignitat i ha contribuït, en part a la irremissible derrota del PP.

Elproblema és on construir el nou macrohospital. Pens que embarcar-se en una macroreforma de Son Dureta és armar un cacauet. Els cans mediàtics de l'extrema dreta fruiran com feres només de pensar en l'embull que s'armaria si allà es fan reformes importants o s'intenta construir un nou edifici a les rodalies.

Crec que la millor solució és cercar un solar lliure de pilotades i de sospites i que no molesti a ningú per ordenar a Dragados que en comptes de a Son Espases construeixi allà el macrohospital Emili Darder i Cànaves.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris