algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Calvo i la calor

La proclamació d'Aina Calvo com a batlessa de Palma es realitzà enmig d'un ambientarro com no es recordava des del 1979, quan es constituí el primer consistori democràtic des del 1936. Als passadissos la gent seia per terra i la calor era quasi insuportable. Va cridar l'atenció que el cap de protocol municipal, Pau Mateu, demanàs a l'entusiasmast públic que no interrompés la sessió, llevat dels moments en què fos imprescindible. «Així no patirem tanta calor i acabarem abans», explicà

El secretari Agustí Estela  

Durant l'acte de proclamació de Calvo, el secretari municipal, Agustí Estela, cridà el regidor de més edat per formar part de la mesa. Es tracta del socialista Joaquín Rodríguez. Estela digué l'edat del regidor «nascut el 1942...», i tot seguit afegí: «No es preocupi, senyor Rodríguez, jo vaig néixer el 1938 i no passa res». Per cert, que a l'acte de proclamació hi ocupà un lloc preferent l'imminent nou president de la Comunitat Autònoma, Francesc Antich, però qui no hi va comparèixer fou l'actual, Jaume Matas. Tot un símptoma. Al ple va sorprendre el blanc immaculat amb què anava vestida la nova regidora del Bloc, Nanda Ramon. «Mai no l'havia vista tan blanca», comentà un company seu.

Jaume Matas  

En certs ambients polítics es dóna per segur que Matas no passarà a l'oposició si finalment Antich és elegit president, com sembla, i que es dedicarà a activitats professionals privades. Però també hi ha qui diu que Mariano Rajoy li ha demanat que aguanti com a mínim fins a les generals de març de 2008.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris