algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Puig al Líric

L' encara consellera de Presidència, Rosa Puig, era ahir dematí al bar Líric de Palma. Hi havia una taulada de gent del PP. Quan la veieren li digueren: «On vas, Rosa!». I ella contestà: «A fer feina». Un dels contertulians li contestà: «Cert! S'ha de mantenir el tipus fins al darrer moment». I Rosa partí a desenvolupar la seva tasca.

Fam a Selva?
A Selva, terme controlat pel PP de cap a cap, hi ha una porada en ambients conservadors davant l'imminent canvi de govern al Consolat de la Mar. El seu batle és Joan Rotger, fins ara mà dreta de Rodríguez a la Conselleria d'Interior. Resulta que l'Ajuntament arrossega un deute superior als tres milions d'euros i ara sí que veuran clar que ho tendran molt difícil per eixugar-lo. «Passarem més fam que els soldats de Tarragona», diu l'entorn proper a Rotger. I els maldecaps no acaben aquí: fins a 32 cases de Selva han estat denunciades a Fiscalia per ser il·legals.

Minut 89
Dins el PP estaven esperançats fins a les 19 hores de dijous que hi hauria pacte amb UM. Quan sortí Matas a la roda de premsa les il·lusions s'esvaïren en qüestió de segons. Però és que el tam-tam popular assegurava des de feia dies que el seu president pensava «marcar el gol definitiu en el minut 89, tal com ho fa enguany el Reial Madrid». Però en aquesta ocasió no hi va haver gol ni darrer minut màgic. Dijous Matas no va ser Capello. Per la seva banda, Maria Antònia Munar jugà les seves cartes i deixà passar tot el partit sense que Matas li pogués marcar cap gol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris