lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

El futur de Son Espases

En cas que el PSIB-PSOE formi govern, encarregarà un estudi tècnic molt exhaustiu sobre el futur del macrohospital de Son Espases. Es vol conèixer l'autèntica necessitat de construir-lo, les disponibilitats reals de Son Dureta amb vista al present i al futur i, també, la situació de les indemnitzacions que podria demanar l'empresa adjudicatària de Son Espases, en la qual té una participació Florentino Pérez. S'ha de pensar que l'adjudicació, feta fa uns mesos pel Govern Matas, és actualment en els tribunals a causa d'un recurs presentat per OHL, promotora que perdé el concurs públic.

«Serra de Tramuntana»

El president del PP de Mancor de la Vall, Guillem Col, té una empresa de construcció que es diu Serra de Tramuntana. Pel poble es comenta el «contrasentit» de posar a una constructora el nom d'un espai protegit de manera pràcticament integral per decret de Prefectura de l'Estat del 1972 i que ha estat en vigor fins avui en dia. Tot i així, ja se sap que un nom comercial és un nom comercial, i el de Serra de Tramuntana queda guapo, guapo, guapo.

Els pactes a Llucmajor

Hi ha autèntic misteri al voltant de com serà el govern municipal de Llucmajor. El PP va quedar a un regidor de la majoria absoluta i té exactament els mateixos representants que la suma d'UM i PSIB. La clau la té ASI, comandada per Joaquín Rabasco. Què passarà? Pel poble es fan travesses...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris